εταιρεία

our-history

Η ιστορία μας

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ είναι ένας οικογενειακός όμιλος εταιρειών με ιστορία πλέον των εβδομήντα ετών. Αποτελείται από τις εταιρείες ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε., ΒΙΝΙΚΟ Α.Ε., ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΑΛ Α.Ε. & ΙΜΠΕΡΕΚΟ Α.Ε. Η έδρα & το εκπαιδευτικό κέντρο του Ομίλου είναι στο Κρυονέρι Αττικής και το υποκατάστημα Β. Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

Η 3η γενιά διοικεί τον Όμιλο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ποιοί
είμαστε

Η ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε. διανέμει πανελλαδικά και σε όλα τα κανάλια διανομής αναψυκτικά νέας γενιάς, αποστάγματα, κρασιά, τοπικής παραγωγής αλλά και εισαγόμενα.

Στη διάρκεια της ιστορίας μας, ο Όμιλος έχει συνάψει επαγγελματικές συνεργασίες με πολυεθνικές ηγέτιδες εταιρείες, όπως η Nestlé Waters, η Jacobs Douwe Egberts, η W.R. Grace, και αρκετούς άλλους εθνικούς αλλά και πολυεθνικούς παραγωγούς.

who-we-are
company-axies

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας κατά τη διάρκεια της ιστορίας μας παραμένουν συμπαγείς και αδιαπραγμάτευτες: αξιοκρατία, συνεχής τελειότητα, αξιοπιστία, σεμνότητα & κοινωνική ευαισθησία.

Το όραμά μας

Να γίνουμε πανελλαδικά ο καλύτερος συνεργάτης διανομέας στον κλάδο ροφημάτων και συστημάτων προστιθέμενης αξίας παρέχοντας πλήρη γκάμα υπηρεσιών.

our-vision
our-mission

Η αποστολή μας

Να προσφέρουμε μια φανταστική & ανεπανάληπτη εμπειρία σε όλους.

Ασφάλεια και Ποιότητα

Όλες οι εσωτερικές μας διαδικασίες είναι πλήρως αυτοματοποιημένες με σκοπό να καλύψουμε τις υψηλές διοικητικές & λειτουργικές ανάγκες του πολύ απαιτητικού αλλά και σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος, έχοντας επενδύσει σημαντικά ποσά σε υπερσύγχρονα λογισμικά και λειτουργικά συστήματα.

Το τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας εφαρμόζει διαδικασίες σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, και εξασφαλίζει όλη την αναγκαία τεχνογνωσία με σκοπό να διασφαλίσει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες & προϊόντα. Οι χώροι αποθήκευσης είναι εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα συστήματα διαχείρισης αποθήκης WMS και καλύπτουν όλες τις απαιτητικές προδιαγραφές.

Newsletter

Ελληνικα