δραστηριότητα

sales-distribution

Πώληση
& Διανομή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση και διανομή ταχυκίνητων καταναλωτικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων & ποτών. Εξυπηρετεί όλα τα κανάλια διανομής μέσω απ’ ευθείας πώλησης ή μέσω συνεργατών πανελλαδικά. Η ομάδα πωλήσεων είναι άρτια εκπαιδευμένη με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας και να παρέχει υψηλού επιπέδου υποστηρικτικές υπηρεσίες. Παράλληλα, οι άρτιες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων εκπληρώνουν τις ανάγκες και των πλέον ευαίσθητων προϊόντων, ενώ η άριστη ομάδα logistics αναλαμβάνει την εμπρόθεσμη παράδοση των παραγγελιών.

Marketing

Η ομάδα marketing αξιοποιεί όλα τα μέσα προβολής και επικοινωνίας και κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την ποιότητα των προϊόντων που εκπροσωπούμε. Παράλληλα, συμβάλλει στην οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργίας ή βελτίωσης της εικόνας κάθε μάρκας.

marketing
foodrinco-education

Εκπαίδευση

Είναι υποχρέωσή μας να επικοινωνούμε στους πελάτες μας όλα τα χαρακτηριστικά κάθε μάρκας. Αξιοποιώντας την αίθουσα εκπαίδευσης στα γραφεία μας, αλλά και μέσα από συναντήσεις, εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας για τα προϊόντα μας, καθώς τους θεωρούμε πρεσβευτές αυτών και κρίνουμε απαραίτητο να τα γνωρίζουν σε βάθος.

Newsletter

Ελληνικα