Εταιρεία

our-history

Η ιστορία μας

Ο Όμιλος ΒΥΤΟΓΙΑΝΝΗ είναι ένας οικογενειακός όμιλος εταιρειών με ιστορία πλέον των εβδομήντα ετών. Αποτελείται από τις εταιρείες ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε., ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΑΛ Α.Ε., FIRST CRAFT BREWERY ΕΠΕ & ΙΜΠΕΡΕΚΟ Α.Ε. Η έδρα & το εκπαιδευτικό κέντρο του Ομίλου είναι στο Κρυονέρι Αττικής, και το υποκατάστημα Β. Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Η 3η γενιά διοικεί τον Όμιλο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ποιοί
είμαστε

Η Foodrinco (ΦΟΥΝΤΡΙΝΚΟ Α.Ε.) διαθέτει πανελλαδικά και σε όλα τα κανάλια διανομής καταναλωτικά προϊόντα, αλκοολούχα ποτά (κρασιά, μπίρα και αποστάγματα) καθώς και μη αλκοολούχα ποτά (ενεργειακά, βιταμινούχα, χυμούς, icetea). Επίσης, πανελλαδικά διαθέτει προϊόντα και συστήματα καφέ και χυμών για επαγγελματικούς χώρους.

Στη διάρκεια της ιστορίας μας, ο Όμιλος έχει συνάψει επαγγελματικές συνεργασίες με πολυεθνικές ηγέτιδες εταιρείες, όπως η Nestlé, η Jacobs Douwe Egberts, η W.R. Grace, Gruppo Lunelli, Vitamin Well και αρκετούς άλλους εθνικούς αλλά και πολυεθνικούς παραγωγούς.

who-we-are
company-axies

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας κατά τη διάρκεια της ιστορίας μας παραμένουν αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες, καθορίζοντας την κουλτούρα που εκφράζει τον οργανισμό μας:

  • Ταπεινότητα
  • Σαφήνεια
  • Εργατικότητα
  • Αυτεπίγνωση

Ο Σκοπός μας

Βοηθάμε τους ανθρώπους να έχουν λιγότερες έννοιες, τηρώντας τις υποσχέσεις μας.

our-vision
our-mission

Η Αποστολή μας

Να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

ISO9001
ISO22000

Ασφάλεια και Ποιότητα

Στα πλαίσια των ανωτέρω, ως διοίκηση της FOODRINCO, δεσμευόμαστε για την παροχή των απαιτούμενων πόρων για την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων  σε συμφωνία με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015 & ISO 22000:2018 και την ένταξή τους στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρίας.

Το εφαρμοζόμενο Σύστημα Διαχείρισης που εφαρμόζουμε εστιάζει:

  • Στην άριστη λειτουργία των τμημάτων της εταιρίας
  • Στην ικανοποίηση των προσδοκιών  των πελατών και στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους
  • Στην διαχείριση προϊόντων σε συνθήκες που πληρούν τις απαιτήσεις τόσο των πελατών, όσο και των προδιαγραφών που έχει θέσει η ευρωπαϊκή και η ελληνική νομοθεσία.
  • Στην διαρκή πληροφόρηση και εκπαίδευση όλων των εργαζομένων.
  • Στην αποτελεσματική εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία
  • Στη ασφάλεια των τροφίμων που διακινούνται
  • Στη συστηματική παρακολούθηση και αξιολόγηση των προμηθευτών και των υπεργολάβων.
  • Στους συντονισμένους και εμπεριστατωμένους ποιοτικούς ελέγχους και ελέγχους ασφάλειας των τροφίμων σε όλα τα στάδια των δραστηριοτήτων της.
  • Στον εντοπισμό και αξιολόγηση των μη συμμορφώσεων και την εφαρμογή των διορθώσεων και διορθωτικών ενεργειών.
  • Στη συνεχή αξιολόγηση, βελτίωση και επικαιροποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος
Γ. Βυτόγιαννης

Newsletter

Ελληνικα